Torrent de l'Olla, 85 - 08012 Barcelona · T. 93 2179316

Dim. a Dij. de 10.30 a 20.30 h · Div. i Dis. de 9.30 a 20.30 h

Desé Aniversari de Tàctum

El proper 6 de maig Tàctum celebrarà el seu 10è aniversari a partir de les 19:30 al seu local del número 85 de Torrent de l'Olla, a Gràcia.

Serà un esdeveniment per celebrar passat i present però, sobretot, mirar cap al futur. Un futur en el qual Tactum se seguirà diferenciant com fins ara, apostant per una perruqueria sostenible i acurada, tant amb el medi ambient com amb els cabells dels seus clients.

A la celebració hi haurà música, que anirà a càrrec del dj HeySoul, brindarem per més aniversaris amb cerveses cortesia de Moritz, i el que és més important: oferirem diferents activitats per a tots els assistents que vulguin atrevir-se amb un canvi de look ràpid.

Per a les noies: sessions de maquillatge i pentinats exprés (ondes, trenes, etc.) i regal de mostres de Davines, el producte que s'utilitzarà en els estilismes, una marca de cosmètica 100 % sostenible.

Els nois, per la seva banda, podran provar en les seves barbes productes de The Macho Beard Company, una nova línia de productes per a home que revolucionarà el mercat.

Tot això amb la finalitat que tothom que vingui pugui comprovar per què Tactum fa 10 anys que és un referent al barri de Gràcia.

T'hi esperem!

No hay comentarios

Agregar comentario

Sistema de reservas

El sistema de reservas no està disponible todavía. En breve podrás reservar día y hora a través de esta web.

Disculpa las molestias